Instruktori Tréning

Alapképzés edzőknek, trénereknek és gyógytornászoknak

StrapTherapy instruktori képzés a mobilitáson, tartás-diagnosztikán, stretching-technikán alapszik.

38.100 Ft
30.000 Ft + ÁFA

A képzésről

A tréninget ajánljuk azoknak az edzőknek, trénereknek, oktatóknak és gyógytornászoknak, akik magasabb szakmai színvonalon és preventív jelleggel is fejlesztenék a sportolni vágyókat. Átfogó ismeretek hiányában a stretching, mint mobilizáló és regenerációs technika a sportolók számára egy fárasztó, időigényes része az edzésnek. A túlterhelésből vagy tartáshibákból származó izomegyensúlyzavarok, fájdalmak csökkentik az edzés hatékonyságát. Tapasztalataink szerint a nyújtás és mobilitás megőrzése, mint cél, kevésbé tudatosult, továbbá a korrekciós helyzetben végzett nyújtó-technikák ismertetése és rendszerezése is hiányos. Egy új koncepcióval és eszközzel végezhető nyújtás fokozza a felhasználói élményt és általa a stretching, valóban a sportolás hasznos részévé válhat.

Az instruktori tréningünk elméleti képzése alatt nagy hangsúlyt fektetünk az anatómiai és biomechanikai alapokra, testtartás vizsgálatra. E tudás birtokában könnyen felismerhetővé válnak a kliensek, sportolók izomegyensúly zavarai, fájdalmas mozgásaiknak kiváltó okai. Tréningünk alatt az edzéstervbe építhető sportspecifikus nyújtógyakorlatokkal ismerkedhetsz meg.

A StrapTherapy gyakorlatanyaga a nyújtás, mint szöveti mobilizáló technika hatását Pécsi Egyetemen végzett tudományos kutatás eredményei igazolják. Célunk ennek a tudásanyagnak az átadása!

A képzés időtartama: 4 óra

KÉPZÉSI TEMATIKA

  • Anatómiai áttekintés

  • Biomechanikai alapok – Janda szerint

  • Testtartás vizsgálat

  • Szöveti nyújtótechnikák ismertetése

  • Stretching alapelvei

  • Sportspecifikus nyújtógyakorlatok

  • Hevederes nyújtások felépítése egyéni és csoportos órákon

KÉPZÉS DÍJA

38.100 Ft

A díj tartalmazza a képzés összes költségét, beleértve jegyzetet, a büfé díját és az ÁFÁ-t is. A képzésen biztosítunk a gyakorlati órákhoz Strap-et, melyet kedvezményesen 6350 Ft (5000 Ft + ÁFA) összegért megvásárolhatsz.

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A jelentkezés érvényességéhez és a helyed biztosításához regisztrációs díj banki átutalással történt befizetése szükséges. A helyek száma korlátozott, így a regisztrációs díj beérkezésének sorrendjében töltjük azt fel. A befizetett foglalót a tréning kezdését megelőző 5 munkanapon belüli lemondás esetén nem áll módunkban sem visszafizetni, sem átvinni más képzésre. A befizetés módjáról az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) tájékozódhatsz bővebben.

OKTATÓK

Szentiványi Rita
Manuálterapeuta, gyógytornász- fizioterapeuta MSc.
StrapTherapy koncepció kidolgozója, kutatásvezető
Vajda Orsolya
Gyógytornász- fizioterapeuta, Személyi edző
StrapTherapy Medical Instruktor

Tanfolyam időpontok

Jelenleg nincs kiírt időpont!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődj kollégáinknál a tervezett képzésekkel kapcsolatban!